Agnete Saba

Agnete Saba vant Skal vi danse i 2014 da med Egor Filipenko som danseinstruktør. Filipenko har også vunnet konkurransen to ganger første gang med Hanne Sørvaag 42 i 2012 og deretter i 2014 med Agnete Kristin Johnsen Saba 28.


Icebreaker Icebreaker Digital Music Songs

Martine Lunde og proffdanser Tarjei Svalastog.

. Agnete Saba opprinnelig Agnete Johnsen er datter av den samiske barnebokforfatteren Signe Iversen og Arild Johnsen og tok i 2020 mormorens pikenavn Saba som etternavn. Sesong 1 2012 Deltakerne i sesong 1 i 2012 var. Hun ble den gang den yngste vinneren noensinne som 20-åring.

I år danser Agnete altså med Jørgen Nilsen forloveden til Helene Olafsen. Helene tar over stafettpinnen fra Katrine Moholt som vant den aller første sesongen av Skal vi danse og som nå skal forsvare tittelen sin. I fjor kom sjokkbeskjeden om at hans tid i programmet var over da plassen hans i dommerpanelet ble fjernet.

Nathan Kahungu og proffdanser Nadya Khamitskaya. Vokalist i The BlackSheeps. Viser frem kjæresten for første gang - Jeg har modnet meg mer og har masse historier å fortelle sier Saba som håper på å formidle det fra.

Musikken ble utgitt på musikkalbumet Hver gang vi møtes på. Lasse Matberg vant italienske skal vi danse 2019. Og Helene gjør også comeback på parketten men i en ny rolle.

Musiker Agnete Saba 28 var med i det populære danseprogrammet i 2014 og gikk av med seieren sammen med Egor Filipenko. Agnete Saba vinner 2014. Kari Traa og proffdanser og proffdanser Tom-Erik Nilsen.

-Skyhøyt nivå Programredaktøren mener det vil bli skyhøyt nivå på høstens Skal vi danse. Liv og virke Bakgrunn. Alexander Hetland vinner 2019.

Musiker Agnete Saba 28 var med i det populære danseprogrammet i 2014 og gikk av med seieren sammen med Egor Filipenko. Også Tore Petterson 43 forsvant fra. Øystein Dolmen Jan Eggum Elvira Nikolaisen Anne Grete Preus Øyvind Vinni Sauvik Halvdan Sivertsen og Bertine Zetlitz.

Etter første episode der Vinni fremførte Halvdan Sivertsens 25 år gamle sang Sommerfuggel i vinterland gikk sangen til topps på iTunes. Jørgine Vasstrand annenplass 2019. Martine Lunde tredjeplass 2018.

Eirik Søfteland vinner 2013. Lasse Matberg og proffdanser Gyda Bloch Thorsen. Saba vokste opp på Reahpen i Finnmark.

Iselin Guttormsen trakk seg etter brudd i ankel 2021. Iselin Guttormsen og proffdanser Catalin Mihu. Stageway produserer og formidler kultur og underholdning.

Hun ble den gang den yngste vinneren noensinne som 20-åring. Kari Traa annenplass 2011. Deler sine beste Skal vi danse-minner.

I 2008 var hun vokalist i bandet The BlackSheeps som vant både den norske og den nordiske finalen i Melodi. Nathan Kahungu annenplass 2020. Hun er nemlig ikke med som deltaker men som programleder.

Jørgen Nilsen og Agnete Saba. Agnete Saba og proffdanser Jørgen Nilsen.


Ex Voto De 1662 Philippe De Champaigne Port Royal Musee Du Louvre Portrait


Pin By Mireille Saba On Art Part 3 Female Art Pre Raphaelite Art Arabian Art

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel